Glædelig jul og godt nytår!

Så er 2015 ved at være forbi, og vi vil gerne afslutte det med en lille hilsen samt en lille opdatering fra CoolForTheBlind:

Først og fremmest har Søren Jensen fået udgivet en demonstration af det nye Apple tv 4. generation. Du kan læse mere og lytte til demonstrationen her

Vi har udadtil ligget lidt stille i år. Det skyldes, at vi arbejder på en større opdatering af hele CoolForTheBlind, som desværre har været mere tidskrævende end forventet. Samtidigt har vi også været ramt af hverdagens travlhed… Og her op til jul mistede vi begge to noget skønt optageudstyr på grund af slitage. Så for øjeblikket arbejder vi meget med ting, som lige nu foregår under motorhjelmen. Men vi er bestemt ikke borte fra siden, og vi glæder os oprigtigt til at vise jer, hvad vi har gået og bikset sammen i vores virtuelle værksteder.

En særlig tak skal også gå til de af jer, som har haft lyst til at kontakte os med feedback omkring hjemmesiden eller som blot har villet fortælle os, at nogle af de ting, som vi har lagt ud faktisk kan bruges af andre end os selv. Det er vi virkelig glade for!

Vi vil gerne ønske jer alle en glædelig jul, og et rigtigt godt nytår, og vi glæder os allerede til 2016!

De venligste hilsener
Søren Jensen & Thomas Byskov Dalgaard

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *