Heathcote: Et uhyggeligt audio adventure til IOS.

Introduktion:

Heathcote er et gratis audio adventure til IOS, som er 100% tilgængeligt til blinde. Dette adventure er meget uhyggeligt, og jeg vil personligt ikke anbefale det til folk under 15 år. Så er du som læser advaret.

Spillet er på engelsk, men der bliver brugt et ret nemt og forståeligt sprog i spillet. Jeg vil stadig anbefale spillet hvis man ikke er så god til engelsk, især da det er gratis. Dette adventure er lavet nærmest som et spil, hvor man i historien skal træffe nogle valg for at komme videre, så det er lidt mere spændende end at lytte til et hørespil.

Historien:

For 60 år siden i 1956, udbrød der en mystisk og frygtelig brand på Heathcote, et hospital for folk med sindslidelser. Branden dræbte alle 89 klienter og personale. Forskerne David og Martin har sat sig for at undersøge ruinerne, og de opdager til deres store skræk og rædsel, at maraidet endnu ikke er ovre.

Styring:

Styringen i spillet er meget simpel, og man kan tage alt den tid man har behov for, da spillet på ingen måde kræver at man reagerer på tid. I hovedmenuen er der følgende valg:

  • Credits
  • More
  • En tekst hvor der står: “Swipe up to start.”

  • Knappen more åbner firmaets hjemmeside med flere informationer.

Credits ser i skrivende stund ikke ud til at virke med Voiceover.

OBS: Jeg har oplevet at jeg ikke kan få menuen til at virke hvis jeg trykker på credits.

Når spillet startes, bliver der afspillet en lille intro, hvor menuen derefter åbnes. Jeg anbefaler at Voiceover slåes fra så snart spillet startes, og derefter kan du svirpe op med en finger for at starte spillet..

Når det er tid til at træffe et valg, lyder der en svag og meget dyb rumlen. I nogle tilfælde bliver et spørgsmål gentaget indtil man foretager sig et valg.

Svirp op med en finger for at åbne en menu med diverse valgmuligheder. Derefter kan du svirpe til højre eller venstre med en finger på samme måde som du kender det fra Voiceover, for at bladre mellem dine valg. For at bekræfte et valg, skal du blot svirpe op med en finger, og dit valg vil blive bekræftet med et fløjt.

OBS: Jeg vil anbefale at du kun svirper på midten af skærmen. Elers recikerer du at åbne kontrolcenteret eller notifikationscenteret.

Ønsker du at sætte spillet på pause, så svirper du blot ned med en finger, og du er tilbage i hovedmenuen.

Lukker du spillet efter at have sat det på pause, starter spillet derfra hvor du er nået til, når du svirper op fra hovedmenuen igen. Jeg har ikke fundet en måde at starte forfra på spillet, hvis man ikke er nået til spillets ende.

Konklution:

Jeg synes dette spil er et fantastisk lille spil, med en meget anderledes, interessant og god historie. Spillet tager op til en time at gennemføre. Det ser umiddelbart ikke ud til at historien kan gennemføres på flere måder, så der er umiddelbart ikke nogen grund til at spille spillet igen efter man har gennemført det. Selv om spillet er gratis, så ville jeg ikke have noget imod at betale for spillet, da både lyden og og stemmerne er rigtig godt lavet.

Heathcote er helt klart et spil der kan anbefales, hvis man er til masser af gys, god lyd og ikke mindst en interessant og spændende historie.

Dette indlæg blev udgivet i IOS. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *