Links

Linkssektion

På denne side kan du finde links til sider som vi selv har fundet gode. Vi har forsøgt at sætte siderne ind i forskellige kategorier, så det er let at finde, hvad man ønsker. Hvis man selv vil se linkets adresse kan dette gøres ved at finde adresselinjen i den browser, som man benytter til at se denne side med.

Først står kategoriens navn, derefter står der links og efter et link, kommer der en kort beskrivelse, som fortæller, hvad linket henviser til. Links åbner ikke i et nyt vindue, ønskes dette må man gøre det ved egen hjælp.

Hvis du har forslag til links så kontakt os endelig via
kontaktsiden

Kategorier

Bekendtes sider
Blinderelaterede hjemmesider

Indkøbsmuligheder

Nyhedssider

Podcasts

Teleselskaber

Bekendtes hjemmesider

I denne kategori kan du finde hjemmesider, som er lavet af danske synshandicappede.

The ultimate waste of diskspace

The ultimate waste of diskspace er lavet af Malthe Jepsen, som er en god ven af os. Malthe har også været ekstremt behjælpelig, hvis vi havde problemer med CoolForTheBlind. En stor tak til dig, Malthe.

Blinderelaterede hjemmesider

Her kan du finde hjemmesider som er blinderelaterede, altså sider som kan være til nytte for blinde og svagtseende eller andre, der har noget med synshandicappede at gøre.

Blindsigt

Blindsigt tilbyder Danmarks nok største samling af maillister, hvor man kan udveksle erfaringer om praktisk set alt. Der er alt lige fra dig, som er computerbruger (hvad enten du er ny, rutineret eller ekspert). Men også noget for dem, som interesserer sig for lystfiskeri, idræt for synshandicappede og meget mere.

Dansk Blindesamfund (DBS)

På denne side finder du alt, hvad der har med Dansk Blindesamfund (DBS) at gøre. Eksempelvis kan du finde oplysninger om særlige ordninger og adresser på konsulenter og andre, som på forskellig vis kan rådgive og hjælpe dig.

Dansk Blindesamfunds Ungdom (DBSU)

Her kan du finde mere info om Dansk Blindesamfunds Ungdom (DBSU). På siden kan du bl.a. finde oplysninger om hvem der sidder i diverse bestyrelser m.m. og hvilke arrangementer som snart løber af stablen.

Foreningen af Danske DøvBlinde

Her kan du læse om foreningen for danske døvblinde. Der er også mulighed for at læse om tilbud til medlemmer i alle aldre.

Interessegruppen

Går også under navnet: Blinde og Svagsynedes Interessegruppe for Erhverv og Uddannels. Her kan du læse om, hvad gruppen foretager sig, se hvilke arrangementer der afholdes samt få et overblik over bestyrelsen.

Instituttet for blinde og svagsynede

Instituttet for blinde og svagsynedes hjemmeside indeholder en del information om, hvad instituttet kan tilbyde.

Landsforeningen af forældre til blinde og svagsynede

Her kan du læse om foreningen og følge med i, hvilke arrangementer der tilbydes til blinde og svagtseende børn og unge.

Indkøbsmuligheder

Her kan du se butikker, som enten tilbyder at sælge produkter specielt til synshandicappede eller butikker, som er forholdsvist let at orientere sig i på internettet for synshandicappede.

Apple store Danmark

Apple store er stedet, hvor der kan købes alt fra Mac-computere, som kan konfigureres online, til tilbehør m.m til Iphone, Ipod osv.

Butik Kik

Butik Kik sælger hjælpemidler til blinde og svagtseende. På siden kan du se, hvilke varer de tilbyder samt bestille ønskede varer.

HJÆLPEMIDLER FOR HANDICAPPEDE

Hjælpemidler for handicappede sælger hjælpemidler til blinde og svagtseende. På siden kan du se, hvilke varer de tilbyder samt bestille ønskede varer.

Instrulog Rehab A/S / Scandis A/S

Dette firma tilbyder mange forskellige produkter til synshandicappede. Der kan hentes demoversioner af diverse produkter samt bestilles fra hjemmesiden.

Proshop

Denne butik har mange forskellige produkter. Lige fra computere og mobiltelefoner til GPS-udstyr og HIFI.

Scandis A/S /Instrulog Rehab A/S

Dette firma tilbyder mange forskellige produkter til synshandicappede. Der kan hentes demoversioner af diverse produkter samt bestilles fra hjemmesiden.

Nyhedssider

Her er en foreløbig samlig af gode og let orienterbare hjemmesider, hvor der kan findes nyheder. Både for synshandicappede, men også nyhedssider fra forskellige blogs m.m. som kan være i alles interesse.

Blind Bargains: Deals & News for the Blind & Visually Impaired

Blind Bargains er en engelsk nyhedsside, hvor der er mange forskellige nyheder specielt til synshandicappede.

Tv2 Beep

En blog, som følger udviklingen på mobil- og computermarkedet.

Podcasts

Blind Cool Tech Podcast

Nok den mest kendte side for podcasts af blinde og svagtseende. Her er sandsynligvis noget for enhver smag.

Main menu

Main menu er et radioprogram, som kan høres som podcast. På siden er der 11 års optagelser af programmet. Programmet er specielt rettet mod synshandicappede og på engelsk.

Serotalk

Dette er en engelsk blog og som er kombineret med podcasts fra firmaet Serotek.

Teleselskaber

Her er en liste over teleselskaber som har tilgængelige hjemmesider, der er letanvendelige med værktøjer som synshandicappede har til rådighed.

Telmore

Telmore er et dansk teleselskab, som har en meget fin og tilgængelig hjemmeside samt gode priser.

Tilbage til forsiden