CoolForTheBlind Guides

Gå direkte til oversigt over guides

Introduktion til CoolForTheBlind guides

Velkommen til vores guides. Nedenfor finder du de forskellige guides, som er blevet til gennem tiden. Vi synes dog først der skal lidt forklaring til om, hvad disse guides indeholder, og hvordan de kan bruges.

Nedenstående informationer er generelle. Hvis der er afvigelser vil disse stå i indledningen til guiden.

Vi har, som tiden er gået, fundet ud af, at alle lærer på forskellige måder. Hvad vi har gjort er, at vi har samlet informationer til en guide, skrevet en tekst, som kan læses, og optaget en demonstration af nøjagtigt det samme, som beskrives og forklares i teksten. Det er ikke sådan, at demonstrationerne i tekst og lyd er enslydende i deres ordvalg, men det som gennemgås bliver gennemgået, som det er skrevet (eller optaget).

Det vil altså sige, at man kan lytte til demonstrationen, hvis man er i tvivl om, hvad der står i teksten. Men man kan også bare have brug for at læse teksten igennem og bruge guiden som et opslagsværk. På den måde har vi forsøgt os med noget nyt, som vi håber vil være optimalt for flere besøgende end tidligere.

Når du trykker på en guides navn (som er det samme som det produkt guiden handler om) kommer du til selve guiden. Du kan så vælge om du kun vil læse teksten, eller lytte til lydfilen. Hvert afsnit i guiden har et link umiddelbart under hvert afsnits overskrift, som fortæller dig, at du kan lytte til afsnittet. Trykker du på dette link åbnes der et nyt vindue. Der kan ske følgende to ting nu:

  1. Du får besked om, at du kan gemme eller åbne filen.
  2. Filen afspiller efter et øjebliks ventetid.

Sker det første, så vælg åbn. Herefter skal du blot vente til overførslen er fuldført. Filen vil automatisk begynde at spille i din medieafspiller. Sker det andet, så læn dig tilbage og spids ører.

Oversigt over guides

arkiv. Læs og lyt til alle vore gamle podcasts, artikler og tips fra 2008-2010

Guides fra 2011 eller nyere er sorteret i følgende kategorier:

Diverse
IOS-enheder (Iphone, Ipad og lignende)

Mac OS X

Microsoft Windows

For mere information om den enkelte kategori, tryk da på det ønskede link.

Diverse

Her er guides, som af den ene eller anden grund ikke kunne kategoriseres under de øvrige kategorier.

Twitter

Guiden omhandler hvordan du kommer godt igang med Twitter.

Gå til oversigten over guides

IOS-enheder (Iphone, Ipad og lignende)

Under denne kategori finder du guides, som kan være til gavn for brugere af IOS-enheder. En IOS-enhed kan være: IPhone, IPad og lignende produkter fra Apple.

Voiceoverguide til IOS-enheder

Denne guide er ikke færdig, men vil løbende blive opdateret. Formålet er, at alle vigtige informationer om brugen af Voiceover vil findes her. Du kan altid se, hvornår guiden sidst er opdateret, når du har åbnet den, vil opdateringsdatoen stå næsten øverst.

Effektiv strømbesparelse på IOS-enheder

Guiden forklarer, hvordan du med få ændringer kan forlænge dit batteris levetid på din IOS-enhed. Guiden er opdateret så den kan anvendes med langt de fleste af versionerne af IOS-styresystemet.

Gå til oversigten over guides

Mac OS X

Under denne kategori finder du guides, som kan være til gavn for brugere af Mac OS X. OS X er det styresystem, som findes på mac-computere. X er et romertal og betyder 10.

Gå til oversigten over guides

Microsoft Windows

Under denne kategori finder du guides, som kan være til gavn for brugere af Microsoft Windows.

Dropbox

Teamtalk, installations og opsætningsguide til Windows

Windows Live Mail

Gå til oversigten over guides

Tilbage til forsiden