Webbaserede spil

Her kan du finde en liste over de forskellige webbaserede spil som vi har kendskab til.

Webbaserede spil er online spil, der kun kræver en webbrowser så som Internet Explorer eller andre browsere der kan vise hjemmesider. Det vil sige, at du kan spille spillet uanset hvor du befinder dig, bare du har adgang til nettet.

Legacy

Legacy er et fantastisk lydbasseret spil som du kan spille i din webbrowser. Spillet kræver at man har flash installeret. Spillet anvender kun lyd, så det kræver at du har din skærmlæser eller forstørelse slået fra.
I spillet bliver hovedpersonen Harry og hans søster sat på en ret uforventet mission af deres afdøde bedstemor, som kort fortalt var en hemmelig agent under den kolde krig. Man skal finde vej gennem en kæmpe bygning, og løse den store opgave som bedstemoderen desværre ikke nåede at løse inden hun døde. Kan du mon overleve turen gennem de underjordiske gange?
Spillet er på engelsk, og instruktionerne kan du få oplæst via spillet.

www.sryth.com

Sryth er et eventyr/action spil, hvor du undervejs kommer ud på store missioner, hvor du blandt andet skal kæmpe imod helveds væsener, hjælpe dine venner med at bekempe fjænder der forsøger at overtage landsbyer og mange andre ting. Dette spil er helt klart noget for dig, hvis du kan lide action og adventure.

www.ogame.dk (Dansk spil)

OGame er et realtime-strategi-spil, hvor man skal opbygge sin egen planet med miner, rumskibe og forsvar. Man kan så flyve ud og angribe de andre spillere, og tjene en masse på det. Hvis du er til strategi og kamp, så er dette spil helt klart noget for dig. Alliancen/clanen: Fighters eksisterer dog ikke længere.

Tilbage til spillesiden