En større opdatering af CoolForTheBlind

Så er der kommet en af de største opdateringer, som vi indtil videre har lavet.
Her følger en liste med samtlige opdateringer. Der er dog ikke nogen speciel rækkefølge, så denne må du som besøgende selv vælge. Nå, men her er så listen over, hvad vi har opdateret:

 • Vi har fået opdateret spillesiden. Blandt andet har vi tilføjet flere nye firmaer. Vi har også fjernet en masse firmaer, som desværre af den ene eller anden grund har set sig nødsaget til at lukke. Der skulle med andre ord ikke være flere links, der ikke virker.
  Vi har også udvidet spillesiden, så du nu kan finde spil til flere systemer end Windows. Vi har for eksempel fundet nogle få spil til Windows Mobile.
  Omkring de webbaserede spil kan det nævnes, at siden er blevet revideret. Tjek den, hvis du ønsker yderligere info, ligesom med resten af spillesiden.
 • Vi har fået lagt alle links til tidligere podcasts og guides op igen. De var væk i en længere periode, da vi udskiftede systemet, som vi bruger til at administrere disse med. Til gengæld er det nu forhåbentligt levet sjovere at besøge denne del af siden. Den er desuden blevet kaldt: CoolForTheBlind blog & podcast.
  Grunden til dette er, at vi syntes den trængte til en forfriskende titel. Men det er slet ikke det eneste. Læs videre nedenfor.
 • Takket være vores nye system til blandt andet administrering af guides og podcasts er det nu muligt at kunne lytte til vores podcasts online. Du skal bare klikke på linket “afspil” som du finder under hvert podcast. Du har også mulighed for at afgive kommentarer til det enkelte podcast, hvis det har din interesse. Denne kommentar kan ses af alle fremtidige besøgende. Men vi håber ikke det skræmmer nogen væk.
 • Du kan nu få tilsendt en E-mail hver gang der sker noget nyt på CoolForTheBlind. Du finder denne mulighed ved at gå ind på siden:
  CoolForTheBlind blog & podcasts. Her skal du finde linket:
  Bliv opdateret om nyheder på CoolForTheBlind.
  Formularen som du skal udfylde lader dig enten tilmelde- eller framelde dig denne service. Du finder nærmere instruktioner på siden.
 • Vi har fået rettet en del småfejl på siden, som vi mente så forkerte ud. Forsiden er ligeledes revideret kraftigt.

Bemærk: Hvis du tilmelder dig vores nye service om at få nyheder tilsendt pr mail vil du også modtage informationer om projekter som vi arbejder på. Vi vil dog altid kun ligge færdige projekter ud her på siden. Så dette et lille ekstra tilbud til dig, som vil være helt fremme i skoene (eller oppe på beatet).
Vi ønsker alle besøgende en fortsat god sommer.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *