Demonstration: A Heros Call – det første internationale RPG-spil for blinde og svagtseende

A Heros Call fra http://www.outofsightgames.com/ er det første RPG spil for blinde på dansk. Opbyg din karakter helt fra bunden, vælg hvilke færdigheder du ønsker at bruge og start et eventyr fyldt med missioner, kampe og masser af spænding.

Oplev at udforske og eventyr som aldrig før! I den første titel fra Out of Sight Games, er du en rejsende, der støder ind i en verden af muligheder, når du finder byen Farhaven under angreb af nogle mystiske fjender. Sammen med en lille flok allierede, må du udforske de omkringliggende områder, opdage identiteten af din gådefulde fjende, og redde Farhaven fra den visse erobring. Har du hvad det kræver for at besvare en helts kalden?

Opdag en ekspansiv verden – udforsk lige fra byen Farhaven til mystiske skove, tunneller der er skadedyrsangrebet af gubliner, hjemsøgte katakomber, og meget mere. Med 17 unikke kort, vil du altid have nye områder at undersøge. Følg et punkt for punkt innovativt fyrtårnssystem til steder du allerede har opdaget, eller gå ud på egen hånd— du ved aldrig hvad du kan finde!

Vælg din alliance – Udvid dit hold med fire unikke allierede; Den livlige datter af en stærk guvernør, en fornem bueskytte med en svær fortid, en idealistisk præstinde, og en sarkastisk tyv med et hjerte (og lommer fulde) af guld. De bringer hver deres egne færdigheder og fordele til holdet, og åbner op for nye muligheder i Farhaven verdenen. Tale med dine holdmedlemmer og rejse med dem vil åbne mulige karakter-spisifikke missioner der går dybere ind i hver holdmedlems personlighed og historie.

Beskæftige dig med en dynamisk verden – Mød over 40 personer, med dynamisk væremåder og dialoger påvirket af dine valg og handlinger. Nogle vil kæmpe ved siden af dig, mens andre måske har hemmeligheder at afsløre.

Byg din karakter – vælg ud fra seks forskellige kategorier, alle med unikke færdigheder, og dine skræddersyede egenskaber til din specifikke spillestil. Vil du være en listende tyv? En hård kriger? En viljestærk magiker? Valget er dit.

Vær parat med dine færdigheder – Få XP til at komme op i niveau og lære nye færdigheder. Med mere end 80 unikke muligheder at vælge imellem, kan du udvikle enhver kampstil. Vil du bære nærkamps eller afstandsvåben? Slå dine fjender ned med styrken af elementerne, eller angribe fra skyggerne? Helbrede og forsvare med hellig magi, eller lave terror med krafterne af necromansi?

Sammensæt dit individuelle udstyr – Køb udstyr fra butikker, tag det fra faldne fjender, eller opdag det efterhånden som du udforsker. Med hundrede af objekter at vælge imellem, vil du altid være i stand til at vælge rustningerne og våben der passer bedst til din karakter.

Test din kampstyrke – mens du udforsker, mød over 70 forskellige fjender — fra banditter og ulve til gigantiske edderkopper, golems, og drager, du vil aldrig løbe tør for fjender at besejre. Turbasserede kamp giver muligheder for spillere på alle niveauer, hvor retningsbestemt lyd sætter dig i centrum af billedet i de action fyldte kampe.

Byg din ligende – Uanset om du forfølger hoved historien, eller en ud af to undermissioner, vil du blive en del af en episk fortælling. Som du udforsker områder med megen historie, læser love i bøger og skriftruller, og taler med med borgerne i Farhaven, vil du føle det som at du er en del af en meget større historie.

Afspil
Dette indlæg blev udgivet i Windows Audio. Bogmærk permalinket.

One Response to Demonstration: A Heros Call – det første internationale RPG-spil for blinde og svagtseende

 1. Svend Pedersen skriver:

  hej Søren!

  jeg vil starte med at sige tak for et fantastisk godt podcast om a hirrows call.

  jeg er fuldstændig enig med dig i, at det er et fantastisk godt spil.

  jeg har dog lige en rettelse til navigationsdelen:

  når du vender mod nord og trykker Skift-d, vender du mod øst. du har dermed drejet dig 90 Grader, og ikke 45 grader som du siger.

  det kan forklares på denne måde:

  hvis vi forestiller os at der ligger en cirkel omkring dine fødder.

  en cirkel er på 360 grader, altså du starter med at vende mod Nord, drejer helevejen rundt til du er tilbage mod nord =360 grader.

  nu inddeler vi cirklen i 4 lige store dele, nord,øst,syd og vest. da alle dele er lige store er hver del på 360 divideret med 4 =90 grader.

  ellers synes jeg det er fantastisk så langt du er nået med den danske oversættelse.

  jeg glæder mig meget til at dykke dybere ind i historien.

  tak for din kæmpe store indsats og gåpåmod.

  MVH. Svend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *