Optagelse af det første danske møde på Skype vedrørende Mac

Her finder du det første arkiverede møde, som blev afholdt på Skype omkring Mac-computere. Der er blevet forkuseret på tilgængelighed og enkelte programmer, som kunne være til gavnfor synshandicappede. Dog kan disse programmer også bruges af seende uden problemer. Vi er glade for at så mange deltog i mødet, og ser frem til forhåbentligt at afholde flere af slagsen i fremtiden. Har du ikke mulighed for at deltage vil du altid kunne finde optagelserne fra møderne her på siden som podcasts. Mødet vi afholdt denne gang varer i cirka 2 timer. På mødet var der følgende dagsorden:

  1. Præsentation af deltagerne samt hvad de bruger deres Mac til.
  2. Hvorfor Mac: Her forklarede hver enkelt deltager om, hvorfor vedkommende har valgt at bruge Mac.
  3. Oplæg omkring programmerne: VueScan, Skype og Adium.
  4. Oplæg om zoom.
  5. Eventuelt, frit spil.

Her følger links til diverse programmer, som vi omtalte under mødet, samt enkelte rettelser til den information der blev givet:
Adium
Programmet Adium har en del plugins, som du kan installere helt valgfrit. På linket nedenfor finder du samtlige plugins, også det plugin til Skype, som blev omtalt på mødet. Klik her for at se hvilke plugins, der findes til Adium
SkypeFor at downloade Skype for Mac klikker du blot på linket: Download eller hent på siden. VueScan
OBS: Der blev sagt en forkert pris på mødet. VueScan koster IKKE 39 kr, men derimod kr200.78. Fejloplysningen kom, fordi VoiceOver på dansk siger: “kr” selv når der står et dollartegn ($)

Afspil
Dette indlæg blev udgivet i CoolForTheBlind Guides, Mac OS, Webinar. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *