Spiloptagelser

Her vil du fra tid til anden kunne finde optagelser som omhandler computerspil. Vi (Thomas og Søren) står for optagelserne, hvis flere end os medvirker vil dette blive nævnt. Siden her er KUN lavet for sjovs skyld. Leder du efter noget seriøst, så er dette ikke siden du skal fordybe dig for meget i. :) Da siden her mest er for sjovs skyld, så er der ej heller brugt flere timer ved klippebordet efter optagelserne. God fornøjelse!

Flere af optagelserne er fra samme spil, og derfor er det, når det har vist sig nødvendigt, blevet pakket i en zip-fil.

Papa Sangre2

Skrevet af Søren Jensen.

I skrivende stund er det torsdag den 31. oktober 2013, dagen jeg har set frem til i længere tid. det var min plan at optage både tale og fra min iPhone på samme tid, men da jeg har tekniske problemer, må jeg gribe til tasterne i stedet, så du må nøjes med lyden fra min iPhone.

I dag er det halloween, hvilket jeg normalt ikke fejre særlig meget, men i dag gør jeg. Halloween betyder på mange måder uhygge, og det skal du få. I dag er fortsættelsen til spillet Papa sangre til iPhone og andre IOS enheder udkommet. Spillet hedder noget så genialt som Papa Sangre 2, eller med to gange I, som også genkendes som et 2 tal.

I skrivende stund ved jeg følgende om dette spil: Det er sværre end det første spil, mere uhyggeligt, Sean Bean ligger stemme til spillet, det koster i skrivende stund kun 25 kr. hvilket er en rabat pris. Hvad det kommer til at koste i fremtiden ved jeg ikke. Spillet er udelukkende på engelsk og det er ikke for børn. Jeg kan vist rolig sige på forhånd, at jeg ikke kan anbefale børn under 12 år til hverken at lytte til dette eller spille spillet. Dette er naturligvis ikke noget jeg bestemmer, men blot kun en anbefaling, da jeg i skrivende stund ikke har nogen anelse om hvad spillet har at byde på.

I starten af optagelsen er min plan at få VOiceover til at læse beskrivelsen af spillet direkte fra App store. Derefter vil jeg se efter om der er indstillinger til spillet inde i telefonens indstillinger før jeg åbner spillet. Jeg vil gennemgå menuerne i spillet for at danne mig et overblik, og hvad der sker derefter ved jeg ikke. Min plan er at spille spillet til et punkt hvor jeg føler jeg har givet dig en ide om hvad spillet handler om, og derefter stoppe optagelsen. Hvor længe jeg bliver grebet af spillet, hvor mange gange jeg dør og må starte forfra og hvad der ellers kommer til at ske, har jeg ikke nogen anelse om. På med hovedtelefonerne og vær med på en lytter. Et headset er nærmest påkrævet, da dette gør lydoplevelsen meget bedre.

Papa Sangre II optagelse i mp3

Papa Sangre.

Skrevet af Søren Jensen

Papa sangre er et lydspil til IOS. Spillet er ikke lavet til blinde, men kan spilles af blinde, da det er lydbasseret.

Spillets historie: Sjælen er revet ud af din krop, og du må gå gennem den døde verden for at rede fortabte sjæle. Du skal gennem en lang verden, hvor du møder alverdens udødelige uhyre og besynderlige skabninger, som vil gøre alt for at forhindre dig i at rede de fortabte sjæle.

Spillet styres på følgende måde: Hold enheden i vandret stilling. Med tommelfingrene går man ved skiftevis at trykke højre og venstre nederst på skærmen. For at dreje, svirper man enten mod højre eller venstre i toppen af skærmen. I toppen sidder der et hjul man kan dreje ved at svirpe mod højre eler venstre. I spillet skal man igennem 24 baner, hvor det hovedsageligt går ud på at flygte fra monstre, rede fortabte sjæle og indsamle musiktoner. Dette lyder umiddelbart nemt, men tro mig, det er det ikke.

Spillet er i kattegorien horror som betyder uhyggeligt. Jeg vil vurdere, at spillet ikke bør spilles af børn under 12 år.

Spillet koster omkring 20 kr, men prisen kan svinge, som priserne nogle gange gør i app store. Jeg har lavet nogle optagelser, hvor jeg har spillet halvdelen af spillet. Disse optagelser kan du høre på dette link: PapaSangre optagelser

Rigtig god fornøjelse.

Swampoptagelser

Vi har her samlet en del optagelser fra spillet Swamp. Lyt til en intro til spillet ved at klikke her
Herudover har vi lavet flere mindre optagelser hvor vi tager på missioner – nogle af dem en såkaldt killingmission. En sådan går ud på, at man dræber så mange zombier som muligt, før man selv bliver slået ihjel.
OBS! Lydene i spillet kan være voldsomme, og derfor anbefaler vi, at man ikke lytter til filerne medmindre man er 13 år eller ældre.