For nybegyndere

Er du nybegynder indenfor spil til blinde? Er du forældre til et ikke særlig gammelt barn, som er interesseret i spil til blinde? Jamen så er denne side lige noget for dig.

Her har vi samlet en liste over de spil, som kan spilles af nybegyndere.

For nybegyndere, som aldrig har prøvet spil til blinde før, vil vi anbefalde

Pigeon Panic

Pigeon panic er et spil, hvor man skal skyde flyvende duer.

Når man starter spillet, kommer man ind i hovedmenuen, hvor man skal vælge start game med piletasterne og trykke på enter for at starte. Duerne kommer flyvende fra venstre mod højre. Når lyden af duen er i midten, skal man skyde den med mellemrumstasten.

Siden
Sonokids
er også rigtig god. Der er både spil, keyboards med forskellige musikinstrumenter som man kan spille på med tastaturet og meget mere.

Denne side er på dansk.

Et andet rigtig godt spil er Super Liam. Spillet Super Liam er et sjovt og udfordrende actionbaseret 2d-spil, hvor du løber rundt i mange forskellige områder og hopper over kløfter og sumpe og skyder farlige dyr for at overleve.

Download Super Liam

Synes du disse spil er for lette?

Så skulle du prøve Dark destroyer.

Dette er et spil, hvor du må skyde en her af rumskibe, som ellers vil overtage og destruere jorden. Spillet starter langsomt, så man sagtens kan nå at følge med. Efterhånden går spillet hurtigere og hurtigere.

Du skal styre spillet med piletasterne og skyde med mellemrum.

Fx, hvis du høre et skib til højre, skal du rette dig ind med pil til højre, indtil lyden er i midten, så skal du skyde det ned med mellemrum. Der afspilles også en lyd, når skibet er i midten, så det er lettere for dig at vide, når du kan fyre mod det.

Du kan hente Dark Destroyer ved at klikke her

Så tænker du måske: Er der ikke flere spil, som kan spilles af nybegyndere?

Jo. Der er en masse. Men hvis vi skrev dem alle her på siden, vil der være en del, som ikke vidste, hvad de skulle vælge.

Så derfor har vi valgt dem, som vi synes er bedst for nybegyndere.

Tip: Det er altid en god ide at læse manualerne til spillene før de startes. De fleste manualer er dog på engelsk.

Tilbage til forsiden